We are currently finalising proposals for the development of an existing dwelling on the outskirts of Winchester. The project involves multiple extensions and refurbishments to the existing structure to provide a larger and higher quality home for our clients. The site is located on a steep site and has views to the South over extensive fields. Our proposal works with a split level house design to maximise views and create better access to the outside spaces. As part of our commission we also provided a new landscape scheme for the site that works with the mature soft landscaping already on site, whilst making some formal areas immediately outside the dwelling for use by the family. A new fire pit area and immersive garden walkways sit at the lowest part of the site and provide a contrast to the open lawn areas created.