About the project

Our Southampton office were asked on behalf of the West Itchen Community Trust, to design a new Enterprise Park, consisting of small industrial units. There are separate lettable office areas on the first floor. The proposal consists of 18 industrial units ranging from 30-60sqm and 12 first floor offices ranging from 25-35sqm. The development has been designed to include a central courtyard with 34 car park spaces, a central bin store and new landscaping.

Project Value: £1.6 million / Client: West Itchen Community Trust / Stage: Planning Approved

Other projects…

Durley Chine Restaurant, Bournemouth

Studio Four were originally approached by Reside Construction to assist them in progressing the design and construction of a new beachfront café at Durley Chine.

St.James Hospital Kitchens

The project comprised conversion of the existing kitchen at St James’ Hospital into a Central Food Production Unit (CFPU).

Hattingley Valley Vineyard

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Watership Down Public House

Studio Four Specialist Projects were asked to produce designs for 4no. private rooms which were to be linked to the main public house in Whitchurch.

Business Park, Southampton

Our Southampton office were asked on behalf of the West Itchen Community Trust, to design a new Enterprise Park, consisting of small industrial units. There are separate lettable office areas on the first floor.

High Street, Southampton

Studio Four were asked to design a contemporary block of residential flats with ground floor commercial premises on a challenging site within the old part of the City.

Whitchurch Silk Mill : Competition Entry

Studio Four Specialist Projects submitted a competition entry for the redevelopment of Whitchurch Silk Mill which has recently received Heritage Lottery Funding.

God’s House Tower

God’s House Tower is a grade I listed building on Southampton’s seafront. In the 15th Century it was used as an artillery tower to protect the sluices beneath it

Kenwood

Studio Four were commissioned by Kenwood Delonghi Braun UK to provide a multi-phased refurbishment scheme at their Havant Business Park.

Extension to Playgolf Bournemouth Golf Club

Playgolf Management Ltd appointed Studio Four Architects to implement the design of a two storey extension to their existing golf clubhouse and 60 bay golf range

The Gallery

Romsey

Tollgate Estates
Stanbridge Earls
Romsey
Hampshire
SO51 0HE

01794 511 255

Winchester

Sherwood House
8 Upper High Street
Winchester
Hampshire
SO23 8UT

01962 820 255

Southampton

1-3 Lyon Street,
Southampton
Hampshire
SO14 0LD

023 8022 8923

   CIAT Logo