Winchester School of Art – Photo Media Suite

Winchester School of Art – Photo Media Suite

About the project Studio four carried out extensive refurbishment works to the Photo Media Suite at the Winchester School of Art during the summer holiday period. Previously the area consisted of a large photographic studio and a number of small rooms dedicated to wet...
Southampton Solent University – Business School

Southampton Solent University – Business School

About the project Over the last 3 years Studio Four have been working with Southampton Solent University and Brymor Construction under a Design and Build Procurement route to complete 3 floors of office refurbishment at the University’s Business School. This...
University of Winchester, Library Reading Rooms

University of Winchester, Library Reading Rooms

About the project The University required an additional six Reading Rooms for the existing Library. Studio Four undertook a Feasibility Study and investigated various options and locations. The Library is at the heart of the existing campus, on a steep slope and...
Winchester School of Art Lecture Rooms

Winchester School of Art Lecture Rooms

About the project The University of Southampton commissioned Studio Four Architects to develop proposals to convert a former seminar room on the west side of Winchester School of Art into three smaller seminar rooms for between 24 to 30 people each. The design...
Portland Building, University of Portsmouth

Portland Building, University of Portsmouth

About the project This project was commissioned as part of the Southern Universities Affinity Group framework. The University required a complete refurbishment of this iconic 1990s building, designed by Sir Colin Stansfield-Smith and his team at Hampshire County...
Atrium Entrance, University of Winchester

Atrium Entrance, University of Winchester

About the project The University of Winchester appointed Studio Four Architects to carry out a feasibility study for enclosing an existing courtyard to create a new Senior Common Room. The space needed to be flexible, for possible alternative uses, and spectacular, to...