About the project

Our Southampton office were appointed to design a contemporary pool building to enclose an existing swimming pool at a private residence in Chilworth, Southampton. 

The clients brief was to enclose the pool whilst retaining as much natural light.  This has been achieved with large bi-fold doors looking into the garden and a large Atrium ridge light which sits directly over the existing pool.  A feature of the room is a large triangular window which looks from the first floor gymnasium over the pool.  This project was completed in early 2013.

Project Value: £350,000 – £400,000 / Client: Private / Status: Completed

Other projects…

Rose Cottage, Ramsdean

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Westbury Farm, Dorset

Studio Four Specialist Projects were appointed to technically design and run a new build house project on site in Dorset.

Waterfront House, Netley Abbey

Currently on site this new build house sits on an exceptional site overlooking Southampton Water and the New Forest beyond.

Domestic Extension, Durley

Our Southampton office were commissioned to provide a fully glazed garden room, as an extension to the existing cottage, and set in the extensive garden including views of the countryside beyond.

Berry Head Road, Brixham, Devon

Our Southampton office were commissioned to design a new contemporary house on a cliff top location with panoramic views across Torbay.

Step Terrace, Winchester

Studio Four Specialist Projects were appointed to design a new rear extension to a character cottage in Winchester.

Watch House, Lepe

In the summer of 2014 Studio Four Specialist Projects were appointed to design the refurbishment works for a unique property on the seafront in Lepe.

The Moorings, Swimming Pool

Our Southampton office were appointed to design a contemporary pool building to enclose an existing swimming pool at a private residence in Chilworth, Southampton.

Domestic Extension & Garden Office, Brockenhurst

Our Southampton office were appointed by a London based client who had inherited a cottage and wished to refurbish the house to a high standard.

West View, Peasemore

Planning Permission was received in August 2017 for the reconfiguration and extension of an existing bungalow located near Newbury.

The Gallery

Romsey

Tollgate Estates
Stanbridge Earls
Romsey
Hampshire
SO51 0HE

01794 511 255

Winchester

Sherwood House
8 Upper High Street
Winchester
Hampshire
SO23 8UT

01962 820 255

Southampton

1-3 Lyon Street,
Southampton
Hampshire
SO14 0LD

023 8022 8923