About the project

In January 2019 we achieved planning permission for the removal of an existing extension to a private dwelling, replacing it with a larger and more contemporary design.

The ground floor provides large open spaces, as a juxtaposition to the existing cottage, this will contain a large open plan kitchen, dining and living space for a family of 5.

At first floor 2 new bedrooms with en-suites are provided with glass doors overlooking the extensive garden. 

Works are likely to start on site in April 2019.

Other projects…

Sutton Scotney

Studio Four were appointed to look at a revised planning application for a narrow site in Sutton Scotney and created a sketch design with 3d visualisations

New Build House, Hamble

Our Southampton office designed an award winning house inspired by Frank Lloyd Wright and finished with hand make brick and oak panelling.

Clarendon

With assistance from Atlas Planning Group we have recently obtained...

West View

This project involved the reconfiguration and extension of an existing bungalow, as well as the creation of a second floor by raising the roof.
Status: Completed 2019

Stockman’s Cottage

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Watch House, Lepe

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Pool Pavilion

Contemporary single storey swimming pool, gym, sauna and steam room within the grounds of an existing dwelling in the New Forest National Park.
Status: Technical Design

Laverstoke

New build traditional 5 bedroom house on the site of an existing modern agricultural barn. A large kitchen / dining space will overlook fields to the rear.
Status: On Site

Cowleaze

We have recently obtained planning permission for a new build...

Berry Head Road

New contemporary house on a cliff top location with panoramic views across Torbay. A similar palette of materials to the context were utilised
Status: Completed 2016

The Gallery