About the project

The Hampshire Fire and Rescue refurbishment (Phase 1) consists of four sections; garage and stores building, new training unit link extension, training unit link alterations and finally FST facility.

Other projects…

Kenwood

Studio Four were commissioned by Kenwood Delonghi Braun UK to provide a multi-phased refurbishment scheme at their Havant Business Park.

Business Park, Southampton

Our Southampton office were asked on behalf of the West Itchen Community Trust, to design a new Enterprise Park, consisting of small industrial units. There are separate lettable office areas on the first floor.

Basingstoke Offices

During the summer of 2008 Studio Four were asked to provide a feasibility proposal for the construction of a focal point office and factory unit development on land owned by H.C.C at Basingstoke.

Bradley Stoke Leisure Centre

Studio Four assisted Createability and Alliance Leisure to provide South Gloucestershire Council and the Circadian Trust with improvements at two leisure centres outside Bristol.

Hattingley Valley Vineyard

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Durley Chine Restaurant, Bournemouth

Studio Four were originally approached by Reside Construction to assist them in progressing the design and construction of a new beachfront café at Durley Chine.

Oasis Cafe, Southampton General

This internal refurbishment scheme at Southampton General Hospital involved the complete stripping out of the old redundant League of Friends Tea Bar and two adjoining offices to create a larger space for the new Café named “ Oasis “

High Street, Southampton

Studio Four were asked to design a contemporary block of residential flats with ground floor commercial premises on a challenging site within the old part of the City.

God’s House Tower

God’s House Tower is a grade I listed building on Southampton’s seafront. In the 15th Century it was used as an artillery tower to protect the sluices beneath it

Extension to Playgolf Bournemouth Golf Club

Playgolf Management Ltd appointed Studio Four Architects to implement the design of a two storey extension to their existing golf clubhouse and 60 bay golf range

The Gallery