About the project

In September 2019 we achieved planning permission for an extension to a detached dwelling in Hampshire. A glass link at ground floor will connect the new structure to the existing house and provide additional bedrooms as well as a snug that ground floor with a connection to the extensive garden. At first floor a home office will be positioned to capture extensive views to the front over fields. The concept of design at the front is too look as traditional as the existing barn look of the dwelling, whilst at the rear we have opted to go for something a little more contemporary, using the existing materials on site but in a more modern way. Works will start on site towards the end of 2019 with an anticipated completion date of Spring 2020  

Other projects…

New Build House, Southampton

A modern house on the shoreline of Southampton Water which overlooks the New Forest and is within a conservation area.

Cowleaze

We have recently obtained planning permission for a new build...

Waterfront House, Netley Abbey

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

West View

This project involved the reconfiguration and extension of an existing bungalow, as well as the creation of a second floor by raising the roof.
Status: Completed 2019

Waterfront House, Netley

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Pool Pavilion

Contemporary single storey swimming pool, gym, sauna and steam room within the grounds of an existing dwelling in the New Forest National Park.
Status: Technical Design

Listed Building Conversion

Conversion of an existing Cart Shed into an annexe for a private dwelling, as well as the repair and refurbishment of a Grade II listed barn
Status: Completed 2020

Old Cottage, Lyndhurst

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Sutton Scotney

Studio Four were appointed to look at a revised planning application for a narrow site in Sutton Scotney and created a sketch design with 3d visualisations

Warsash House

Creation of a new build house over 3 storeys. The riverside elevation consists of 2 largely glazed wings, whilst the road facing elevation appears softer in scale.
Status: Completed 2019