About the project

Our Romsey office have been working in close partnership with APECS Ltd based in Alton to provide a new storage and processing building for Hattingley Valley Vineyard.

Other works on site include new landscaping and re-organisation of other spaces within existing buildings. 

The project received planning permission in 2017 and works will start on site in Spring / Summer 2018 to deliver this project. 

Other projects…

Watership Down Public House

Studio Four Specialist Projects were asked to produce designs for 4no. private rooms which were to be linked to the main public house in Whitchurch.

High Street, Southampton

Studio Four were asked to design a contemporary block of residential flats with ground floor commercial premises on a challenging site within the old part of the City.

Extension Picador Vauxhall, Chandlers Ford

Studio Four were appointed to improve the facilities and site at Picador Vauxhall, Chandlers Ford

Oasis Cafe, Southampton General

This internal refurbishment scheme at Southampton General Hospital involved the complete stripping out of the old redundant League of Friends Tea Bar and two adjoining offices to create a larger space for the new Café named “ Oasis “

St.James Hospital Kitchens

The project comprised conversion of the existing kitchen at St James’ Hospital into a Central Food Production Unit (CFPU).

West Dean Barn

Studio Four Specialist Projects were approached in 2014 to be involved in a project to look at the development of an existing Listed barn owned by the clients in West Dean.

Whitchurch Silk Mill : Competition Entry

Studio Four Specialist Projects submitted a competition entry for the redevelopment of Whitchurch Silk Mill which has recently received Heritage Lottery Funding.

Durley Chine Restaurant, Bournemouth

Studio Four were originally approached by Reside Construction to assist them in progressing the design and construction of a new beachfront café at Durley Chine.

HCC Vehicle Workshop

Hampshire County Council had developed this scheme to the Planning Application stage and then required a Contractor-lead team to progress the project.

Basingstoke Offices

During the summer of 2008 Studio Four were asked to provide a feasibility proposal for the construction of a focal point office and factory unit development on land owned by H.C.C at Basingstoke.

The Gallery