About the project

Studio Four were commissioned by Kenwood Delonghi Braun UK to provide a multi-phased refurbishment scheme at their Havant Business Park.

Handover is now imminent on Phase 1, a stand-alone fully insulated single storey unit which incorporates a retail shop, cooking academy, goods repair facilities and an auditorium with folding divider partitions.

Project start date for Phase 2 and 3 for upgrading the current HQ offices is early January 2017. This will provide a greater range of offices and meeting rooms, demonstration areas, a new cafeteria and kitchens, with a more efficient factory floor.

Other projects…

Extension to Playgolf Bournemouth Golf Club

Playgolf Management Ltd appointed Studio Four Architects to implement the design of a two storey extension to their existing golf clubhouse and 60 bay golf range

Hattingley Valley Vineyard

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

West Dean Barn

Studio Four Specialist Projects were approached in 2014 to be involved in a project to look at the development of an existing Listed barn owned by the clients in West Dean.

St.James Hospital Kitchens

The project comprised conversion of the existing kitchen at St James’ Hospital into a Central Food Production Unit (CFPU).

Durley Chine Restaurant, Bournemouth

Studio Four were originally approached by Reside Construction to assist them in progressing the design and construction of a new beachfront café at Durley Chine.

Basingstoke Offices

During the summer of 2008 Studio Four were asked to provide a feasibility proposal for the construction of a focal point office and factory unit development on land owned by H.C.C at Basingstoke.

Extension Picador Vauxhall, Chandlers Ford

Studio Four were appointed to improve the facilities and site at Picador Vauxhall, Chandlers Ford

Oasis Cafe, Southampton General

This internal refurbishment scheme at Southampton General Hospital involved the complete stripping out of the old redundant League of Friends Tea Bar and two adjoining offices to create a larger space for the new Café named “ Oasis “

Whitchurch Silk Mill : Competition Entry

Studio Four Specialist Projects submitted a competition entry for the redevelopment of Whitchurch Silk Mill which has recently received Heritage Lottery Funding.

Starbucks Cafe

This new scheme was proposed to create an attractive entrance to the Quedam Shopping Centre in Yeovil inviting pedestrians from Middle Street.

The Gallery