About the project

This internal refurbishment scheme at Southampton General Hospital involved the complete stripping out of the old redundant League of Friends Tea Bar and two adjoining offices to create a larger space for the new Café named “ Oasis “

Other projects…

Durley Chine Restaurant, Bournemouth

Studio Four were originally approached by Reside Construction to assist them in progressing the design and construction of a new beachfront café at Durley Chine.

St.James Hospital Kitchens

The project comprised conversion of the existing kitchen at St James’ Hospital into a Central Food Production Unit (CFPU).

Kenwood

Studio Four were commissioned by Kenwood Delonghi Braun UK to provide a multi-phased refurbishment scheme at their Havant Business Park.

Oasis Cafe, Southampton General

This internal refurbishment scheme at Southampton General Hospital involved the complete stripping out of the old redundant League of Friends Tea Bar and two adjoining offices to create a larger space for the new Café named “ Oasis “

Hampshire Fire & Rescue Headquarters

The Hampshire Fire and Rescue refurbishment (Phase 1) consists of four sections; garage and stores building, new training unit link extension, training unit link alterations and finally FST facility.

Whitchurch Silk Mill : Competition Entry

Studio Four Specialist Projects submitted a competition entry for the redevelopment of Whitchurch Silk Mill which has recently received Heritage Lottery Funding.

Business Park, Southampton

Our Southampton office were asked on behalf of the West Itchen Community Trust, to design a new Enterprise Park, consisting of small industrial units. There are separate lettable office areas on the first floor.

Extension Picador Vauxhall, Chandlers Ford

Studio Four were appointed to improve the facilities and site at Picador Vauxhall, Chandlers Ford

Hattingley Valley Vineyard

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Basingstoke Offices

During the summer of 2008 Studio Four were asked to provide a feasibility proposal for the construction of a focal point office and factory unit development on land owned by H.C.C at Basingstoke.

The Gallery