A planning application for a domestic private client has jsut been submitted by our Romsey office.

Studio Four have designed an extension to a large property in Grazeley Green near Basingstoke. The project also includes the demoltion of 2 outbuildings and existing garage replacing them with a new oak framed garage and storage block.

The ground floor house extension creates a central ‘hub’ to the property, providing a new kitchen, dining and seating area directly accessed from the front entrance hall with patio doors leading directly into the garden. The new open plan design provides a more contemporary space for the family to enjoy.  At first floor the new large master bedroom benefits from a juliet balcony with views across the garden, and provides a new en-suite and dressing room.

The garage block will have space for 2 cars and a storage area behind as well as stairs up to a storage area above.