About the project

After a year’s effort to obtain planning permission for a self-contained annexe on the site of an existing house in the South Downs National Park, we have finally secured permission.

The proposal converts two existing outbuildings and connects them with a glass link. The existing business use on the site is then re-created as a new structure connected to the house which provides a farm office, large meeting space and ancillary facilities. We have also acquired permission to alter the roof of the existing house and provide a much larger master bedroom for the client. Works will start on site before the end of the year.

Other projects…

Rose Cottage, Ramsdean

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Glebe Cottage, Exton

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Berry Head Road, Brixham, Devon

Our Southampton office were commissioned to design a new contemporary house on a cliff top location with panoramic views across Torbay.

West View, Peasemore

Planning Permission was received in August 2017 for the reconfiguration and extension of an existing bungalow located near Newbury.

Utopia Swimming Pool, Chilworth

Our Southampton office have been appointed to design a contemporary extension to a large family house in Chilworth. The site has a large open garden and is surrounded on all sides with woodland.

Waterfront House, Netley

Currently on site this new build house sits on an exceptional site overlooking Southampton Water and the New Forest beyond.

Private House, Reading

Studio Four have designed an extension to a large property near Reading.

Pagano Italian House

Our Southampton office were agents for an Italian laminated timber frame system of exceptional design and construction quality and meeting very high levels of sustainability.

Monkswood

Construction of flat roofed high storey fully glazed family room and associated external landscaping works at the rear of the property

Sutton Scotney

Studio Four were appointed to look at a revised planning application for a narrow site in Sutton Scotney and created a sketch design with 3d visualisations

The Gallery

Romsey

Tollgate Estates
Stanbridge Earls
Romsey
Hampshire
SO51 0HE

01794 511 255

Winchester

Sherwood House
8 Upper High Street
Winchester
Hampshire
SO23 8UT

01962 820 255

Southampton

1-3 Lyon Street,
Southampton
Hampshire
SO14 0LD

023 8022 8923