About the project

Following the results of a D.D.A. Audit, Studio Four were appointed to address the shortfalls highlighted. The scheme was to provide a new reception with disabled access and prominent focal point to which the visitor will be drawn on arrival at the campus.

The reception’s concentric curves house respectively: outermost – the stairs and lift, the entrance, and innermost – the curved reception desk. The ICT Centre foyer was re-arranged to include a feature stair and lift. WCs were extended and refurbished and a 3-storey lift provided to the upper floors.

Other projects…

University of Winchester, Library Reading Rooms

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Wind Tunnel, University of Southampton

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Lakeside School

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Highbury College Refectory

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Stem centre, bournemouth & poole college

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Sparsholt College, Winchester

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Portland Building, University of Portsmouth

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

DOHaD Building, University of Southampton

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Learning Cafe, University of Winchester

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

Lifelab, Southampton General Hospital

Categories: Acute Healthcare | Primary Healthcare | Education | Community | Private...

The Gallery